Kéz és lábápolás

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-19:00

Juhász Lászlóné kéz és lábápoló gyógypedikűrös

Juhász Lászlóné (Ibolya) vagyok, kéz és lábápoló gyógypedikűrös. 2008 óta dolgozom ebben a szakmában. Folyamatosan képzem magam, hogy vendégeimnek mindig a legjobb tudásom álltal készítsem el a kívánt kezeléseket. Különösen nagy hangsúlyt fektetek a higéniára.

Kezelés Információk

Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Lábunk elsődleges funkciója a mozgás, a súly és az egyensúly megtartása. Az évek alatt deformálódik a láb, a rosszul választott, nem elég kényelmes cipőnek köszönhetően (állandó nyomásnak, dörzsölésnek van kitéve), illetve, hogy a lábunk nem a megfelelő három ponton támaszkodik (1-es és 5-ös lábközépcsont fejecsén és a sarokcsont gumóján). Igy alakul ki a bőrkeményedés – a harántboltozat süllyedése miatt – és egyéb deformitás. (kalapácsujj, tyúkszem, bütyök) Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frisseségét valamint, hogy az öregedési folyamatokat késleltessük. A lábápolás, illetve más néven pedikűr sajnos háttérbe szorult és szorul hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos. Kedves Vendégeink pedikűr, esztétikai pedikűr, wellness lábápolás, spa lábápolás, parafinos lábápolás, hagyományos és zselés lakkozás közül.

Az Arkada módszer egy körömgyógyászati eljárás, amely megoldást nyújt a fájdalmas körömbenövés és köröm deformitás különböző problémáira. Már egy kezeléssel megszüntethető a fájdalom és visszaállítható a körömlemez a helyes növekedési irányba. Ez nem egy sebészeti eljárás, ennek a módszernek a nagyszerűsége épp abban rejlik, hogy nincs szükség orvosi beavatkozásra. Nincs hosszas gyógyulási idő, mint egy köröm műtét esetében. A körömlemeznek 10 napos előkezelésre van csak szüksége az Arkada által kifejlesztett speciális szérummal és utánna sikerrel elvégezhető rajta az eljárás.

A Doctor Life Lympha készülék technológiáját kifejezetten nyiroködéma enyhítésére és megelőzésére fejlesztette ki a gyártó. Ennek megfelelően a rendszert egyrészt speciális, úgynevezett overlapping lábapplikátorokkal szerelte fel, amelyek egyenletesebb nyomáselosztást biztosítanak a kezelt végtagon. Másrészt speciális kezelési programok keültek kialakításra, amelyek specifikusan nyiroködéma problémákkal köszködők számára ajánlottak vagy a problémák megelőzésére szolgálnak. A Lympha Flow készülékek hullámmasszázs technológiája a működése során stimulálja a vérkeringést és nyirokáramlást. A speciális programok az optimalizált aplikátorokkal szinergikus összhangban a test egészséges fiziológiájának megfelelő irányban áramoltatják a nyirokfolyadékot. Fokozatos, szekvenciális kompressziót, biztosít, amely elengedhetetlen az eredményes nyirokmasszázs terápiához, az ödéma enyhítéséhez és a gyorsabb sebgyógyulás elősegítéséhez. Felhasználási területek: lábfájdalmak megelőzése, általános keringésjavítás, nyirokáramlási és vérkeringési problémák nagy részének kezelése, nyiroködéma enyhítése és megelőzése, narancsbőr kezelése, salaktalanítás.

Szolgáltatások

Nyirok kezelése Dr.Life készülékkel
Manikűr
Japán manikűr
Géllakk + Köröm megerősítés
Géllakk eltávolítás + Manikűr
Parafinos kézápolás
Parafinos kézápolás + Manikűr
Klasszikus pedikűr
Gél lakk
Gél lakk + pedikűr
Férfi pedikűr
Mavex (Szike nélküli pedikűr)
SPA pedikűr
Parafinos lábápolás
Körömvágás
Benőtt  köröm eltávolítása
Tyúkszem
eltávolítása
Gombás köröm kezelés
Repedezett sarok kezelés
Körömprotézis
Gyógypedikűr
Podofix spange
Unibrace körömszabályzás
Körömkezelés nagylábujjon
Körömkezelés további lábujjon
Szegmens
Konzultáció

Szalon etikett

Scroll to Top